Disclaimer

4equalsides.com is opgezet om de mensen die in Nederland wonen te helpen om hun vrije tijd op een leuke manier te besteden, maar ook om de hoeveelheid vrije tijd te vergoten en tips te geven op het gebied van lifestyle. Wij proberen dan ook zoveel mogelijk relevante content in de vorm van beeldmateriaal, artikelen en video’s op de site toe te voegen. Om dit proces soepel te laten verlopen, hebben wij alle rechten om informatie op 4equalsides.com toe te voegen, zonder dat we daarvoor iemand op de hoogte moeten stellen. Hetzelfde geldt voor de verwijdering van content in welke vorm dan ook.

De tips en andere informatie die je op onze website kunt lezen zou je toe kunnen passen op jezelf of op iemand anders, maar dat is dan wel voor eigen risico. Ditzelfde telt ook voor de content die op andere websites staat waarnaar wij linkjes leggen. Wij vinden dat daar goede content staat en leggen daarom een link naar de desbetreffende website. Volg je die linkjes en vind je de content die je dan vind bruikbaar? Dan is eventueel gebruik dus ook voor eigen risico.

Op 4equalsides.com tref je zelfgemaakte content aan, maar ook allerlei soorten content die afkomstig is van andere websites en waarvan wij stukjes op onze eigen site hebben vermeld. Ook treft je diverse linkjes aan naar content die op andere websites staat. Voor al deze content is 4equalsides.com op geen enkele manier aansprakelijk. Ook niet indien het eventuele fouten of incomplete informatie betreft.